Bekijk ons aanbod aan soorten sierbestrating

Van dolomiet bestrating tot grind, ontdek welke soorten sierbestrating wij allemaal aanbieden. Of nou opzoek bent naar een waterdoorlatende oprit bestaand uit dolomiet, of juist een strakke oprit met klinkers, wij geven u graag het gepaste advies waar u naar opzoek bent. Ontdek hieronder wat wij allemaal voor u kunnen betekenen en wat voor soorten sierbestrating wij aanbieden. Staat uw wens er niet bij? Neem gerust contact met ons op zodat we kunnen kijken of we iets voor u kunnen betekenen.

Een grind oprit die indruk maakt!

Een grind oprit kan een prachtige toevoeging zijn aan uw woning, waardoor uw huis er indrukwekkend uitziet en uw tuin er mooier bij ligt. Bij P Hodges sierbestrating bieden we een uitgebreid assortiment grindsoorten aan die perfect zijn voor het creëren van een oprit die indruk maakt. Ons grind assortiment omvat verschillende kleuren, maten en texturen, waardoor u de perfecte optie kunt vinden die past bij uw stijl en smaak. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we u kunnen helpen bij het creëren van een grind oprit die indruk maakt.

Group-53@2x (1)
Group 54@2x

Een klinker oprit die indruk maakt!

Maak een onuitwisbare indruk met uw oprit door te kiezen voor klinkerbestrating van P Hodges. Onze klinkers zijn niet alleen duurzaam en praktisch, maar ook nog een stijlvol en uniek. Naast het esthetische aspect zijn klinkt ook zeer praktisch voor uw oprit. Ze zijn bestand tegen zware belasting en kunnen zonder problemen regelmatig worden bereden. Bovendien zijn ze eenvoudig te onderhouden en te vervangen, waardoor u langdurig plezier heeft van uw klinkerbestrating. Wij staan klaar om u te helpen bij het vinden van de perfecte klinkerbestrating voor uw oprit.

Een dolomiet oprit die indruk maakt!

Een dolomiet oprit is een prachtige en duurzame manier om uw woning te verfraaien. Het geeft uw oprit niet alleen een unieke uitstraling, maar het is ook nog eens zeer sterk en onderhoudsvriendelijk. Onze dolomiet opritstenen zijn van de hoogste kwaliteit en zijn volledig aan te passen aan uw persoonlijke stijl en smaak. Dolomiet is een zeer sterk en duurzaam materiaal dat bestand is tegen zware belasting en extreme weeromstandigheden. Daarnaast is dolomiet een onderhoudsvriendelijk materiaal dat gemakkelijk schoon te maken is. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen bij het realiseren van uw droom oprit.

Group 55@2x
Group 20 (1)

Ook uw oprit of tuin verdient de zorg van P Hodges Sierbestrating!

Group 63