Welkom bij P Hodges!

Welkom bij P Hodges sierbestrating, de beste keuze voor uw hoogwaardige en duurzame sierbestrating voor tuinen en terrassen. Bij ons kunt u een uitgebreide selectie van sierbestratingsopties vinden. Van klassieke stenen en tegels tot moderne betonnen en keramische bestrating tegen betaalbare prijzen.

We zijn trots op onze reputatie voor kwaliteit en duurzaamheid. Daarnaast zorgen we ervoor dat onze producten voldoen aan de hoogste normen voor klanttevredenheid.

Group 34@2x

Contact met ons opnemen?

Wij zijn toegewijd aan het bieden van de beste klantenservice. Als u vragen heeft over onze producten, bestellingen of levering, kunt u altijd contact met ons opnemen.

Wij zijn er om u te helpen. Aarzel dus niet om ons te bellen of te e-mailen met uw vragen of opmerkingen. Onze klantenservicemedewerkers zullen u graag helpen en eventuele zorgen of problemen oplossen. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat onze klanten tevreden zijn met hun aankoop van P Hodges sierbestrating. Onze contactgegevens zijn gemakkelijk te vinden op onze website, inclusief ons telefoonnummer en e-mailadres.

Wij helpen u van A tot Z

Ons team staat voor u klaar om u mee te helpen van A tot Z. Dat wil zeggen dat we eerste bij u langskomen om met u de wensen door te nemen. Op basis daarvan gaan we vervolgens kijken welke werkwijze het beste past bij uw project en uw wens. Hier gaan ons team dan mee aan de slag met oog voor detail. Hierin staat kwaliteit, vakmanschap en persoonlijke benadering centraal.

Zo zorgen we ervoor dat uw wensen werkelijkheid worden als het aankomt op sierbestrating!

Group 53@2x

Geef uw buitenruimte karakter en persoonlijkheid!

Group 20 (1)

Ook uw oprit of tuin verdient de zorg van P Hodges Sierbestrating!

Group 63